5 důvodů, proč si půjčit párty stan od Etimexu

Párty stan sice není nafukovací, ale skládáme ho z jednotlivých modulů. To v praxi znamená, že vy ani my nejsme omezeni počtem účastníků, kteří na vaši akci nebo svatbu přijdou. A těch důvodů, proč si půjčit party stan Etimex, je mnohem víc...

společenská událost

  1. Do našich párty stanů se vejdou všichni
    Není nic horšího, než když se z hostů vaší akce stanou v průběhu večera utrápené sardinky namačkané jedna na druhou.
    Proto stany skládáme z modulů, takže si v pohodě vyhrajeme jak s jejich velikostí, tak i tvarem, a velikost přizpůsobíme přesně takovému počtu, jaký potřebujete. Aby vám všem bylo dobře.
  2. Párty stany Etimex jsou bezpečné
    Spolupracujeme s ověřenými výrobci a naše párty stany mají pevné hliníkové konstrukce s přesně zpracovanými stanovými profily. Všechno do sebe dobře pasuje. Stan si drží svůj tvar i stabilitu. Vy můžete být úplně v klidu.
  3. Najdete nás na Vysočině
    Párty stan vám dopravíme kamkoli po celé České republice a díky tomu, že máme zázemí na Vysočině, to máme vlastně všude stejně daleko. Vysočina je v tomhle směru naprosto dokonalá.
  4. Montáž i demontáž párty stanu je čistě v naší režii
    Vy se vůbec o nic nestaráte. Párty stan Etimex dovezou a sestaví naši vyškolení pracovníci a až skončí vaše podařená akce, zase přijedeme a celý ho složíme. Hotovo. 🙂
  5. Nabízíme bohaté příslušenství
    Společně s párty stanem vám půjčíme nábytek, topení, klimatizaci, podlahu, osvětlení… Zkrátka veškeré příslušenství, díky kterému si vaši hosté užijí příjemné pohodlí. Kromě vybavení párty stanu zprostředkujeme také zábavu a jiný doprovodný program.

    Plánujete svatbu, firemní večírek nebo jinou společenskou akci?
    Napište nám.

Předchozí článek
Všechny články